nyårsrapportering från världens sämsta bloggare

nyår är här, den mest ovälkommna helgdagen varje år. tidigare år har jag mer än gärna jobbat på kvällen eller morgonen efter och tjänat multum istället för att jobba hårt på att uppnå nirvana i festande på kvällen, som oftast ändå slutar med pannkaka, men nu när man är en statligt anställd med jullov blidde det inget med det. istället sitter jag halvisolerad i en liten stuga med eldmöjligheter på landet och ska tillsammans med bror min halvt om halvt ignorera festligheterna och fyrverkerierna. men oxfilé middag och rödvin blir det iaf, MUMS!


nyårslöften är till för att brytas så under 2010 skall jag;

raka av mig allt hår på skallen
köpa hus vid havet på en sydligare breddgrad
vara snäll mot alla mina elever ;)
fixa ett botemedel mot all världens cancer och fixa det där mer miljön

och hinner jag kanske det blir något gjort åt alla världens krig och annat elände...


puss o kram till alla mina (2?) läsare!!

ses på andra sidan

hötorgshandel...

idag har allt varit kaos! poliser, bilar och folk ÖVERALLT... och ivägen har dom varit.
skulle ta vägen förbi hötorget påväg hem för o mys-handla lite gofrukt och blommor inför helgen, men där stod polisen och spärrade av hela skiten, och en jävla massa svarta vrålåk var parkerade på torget istället för torghandlarna. 
att nobelfesten var ikväll visste man ju men trodde man skulle "slippa undan" den genom att bara se på klänningsbilderna på kvällspressens webbsidor under kvällen, men men... sprang på på H&M och gömde mig istället. där inne blev det shoppin :)
jag snappade åt mig en Sonia Rykiel busier och ett underbart dragkedjeskärp i resår. såå snyggt!




nu blir det soffmys för imorn är det temadag på jobbet och jag ska "underhålla" 32 sextonåringar hela dagen. sen HELG!!!


RSS 2.0